Si Të Krijosh Setupin Tënd

Go down

Si Të Krijosh Setupin Tënd

Post  Admin on Wed Oct 13, 2010 6:51 am

Nje menyre se si te krijosh Setup tendin, te editosh nje Setup dhe ta besh ne emrin tend, ejt.

Si ta bejme nje Setup tendin.

1.Start/Run dhe shenojm kete: iexpress.exe

2.Create New Self Extraction Directive Files - Dhe klikojme Next

3.Extrative Files And Run Instalation Command - Dhe klikojme Next

4.Pastaj shfaqet: Package Title - E shenojme emrin e programit dhe klikojme Next

5.Ku eshte - No Prompt - klikojme: Prompt User With - Dhe shenojm mesazhin qe deshirojme te shfaqet kur te hapet setup-i, pastaj klikojme Next

6.Do Not Display Licencse - Next

7.Klikojme ADD Dhe e marrim Setup-in e programit cilin don ta editosh Dhe Klikojme Next.

8.Ku shkruan Install Program klikojme ne nje Shigjet Dhe E Zgjedhni qfar programi eshte dhe klikojme Next.

9.Ku eshte Defualt (recommendet) e bejme Maximized dhe Next.

10.Finished Message - Eshte mesazhi cilin shfaqet fund kur te perfundon Instalimi kliko: Display Message - Dhe sheno mesazhin cilin do ti dhe Next.

11.Kliko Broswe dhe Beje Save ku te duash dhe vazhdo Next.

12.Shkon NO RESTART dhe kliko Next.

13.Next dhe Next prap dhe hapet nje: Command Prompt - Dhe presim derisa te perfundoje, mos e mbyllni ju duhet ta Leni deri sa
te mbaroje vet. Pasi te mbaroje kliko Finish

14.Me ne fund kliko ne Setup dhe do te veresh se e ke ndryshuar.

By: |SxE| P!RAT! Smile[center]

Admin
Admin

Posts : 22
Join date : 2010-10-12

View user profile http://forum-pirati.board-directory.net

Back to top Go down

A ju Funksionoi

Post  Admin on Wed Oct 13, 2010 6:52 am

Kush e provoi a ju funksionoi?

Admin
Admin

Posts : 22
Join date : 2010-10-12

View user profile http://forum-pirati.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum