Krijo Kuiz Vetem Tek Ne :)

Go down

Krijo Kuiz Vetem Tek Ne :)

Post  Admin on Thu Oct 14, 2010 8:34 am

Hapni Nje Notepad dhe Vazhdoni KEshtu


dim fname
fname=inputbox("Çkemi! Si quheni?")
fname=inputbox("Sa vjet keni? " & fname)
fname=inputbox("Nga jeni?")
fname=inputbox("Si ndjeheni sot?")
Etj Boni pytje ne ket form

fname=inputbox


dhe kur ta beni save beni keshtu

SAVE AS: kuiz.vbs

Ose Emri.vbs

Besoj Se Më Keni Kuptuar Smile

Admin
Admin

Posts : 22
Join date : 2010-10-12

View user profile http://forum-pirati.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum