Si Te Ndyshojm Welcome Kur Te Ndezim Pc 100%

Go down

Si Te Ndyshojm Welcome Kur Te Ndezim Pc 100%

Post  Admin on Wed Oct 13, 2010 2:01 pm

Ndryshoni tekstin Welcome kur ndizet kompjuteri
--------------------------------------------------------------------------------

Mjetet:
RMjetet:
Resouce Hacker

Hapi Resouse Hacker dhe shkojme ne FILE>OPEN dhe kerkojme fajllin me emrin logonui.exe i cili gjendet ne C:WINDOWSsystem32.Pastaj klikojme STRING TABLE(qe gjendet ne anen e majte te dritares),me pas klikojme 1,dhe me pastaj edhe 1033.Pasi ta hapim,gjejme "welcome" fshijeni dhe shkruni dicka tjeter sipas deshires.
Me pas shkojme Compile Script dhe FILE>SAVE AS dhe e ruajme direkt ne C:WINDOWSsystem32 dhe e zhvendosim fajllin e vjeter.Qe te verejme rrezultatet ristartojme PC.

esouce Hacker

Hapi Resouse Hacker dhe shkojme ne FILE>OPEN dhe kerkojme fajllin me emrin logonui.exe i cili gjendet ne C:WINDOWSsystem32.Pastaj klikojme STRING TABLE(qe gjendet ne anen e majte te dritares),me pas klikojme 1,dhe me pastaj edhe 1033.Pasi ta hapim,gjejme "welcome" fshijeni dhe shkruni dicka tjeter sipas deshires.
Me pas shkojme Compile Script dhe FILE>SAVE AS dhe e ruajme direkt ne C:WINDOWSsystem32 dhe e zhvendosim fajllin e vjeter.Qe te verejme rrezultatet ristartojme PC.

Admin
Admin

Posts : 22
Join date : 2010-10-12

View user profile http://forum-pirati.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum